O nama

Svet koji misli i ponaša se organski je jedini način življenja koji donosi poboljšanje kvaliteta života na našoj planeti.

Master food doo je privatno preduzeće sa idejom da najkvalitetnije voće sa planinskih krajeva Srbije plasira na domaće i svetsko tržište.

Pomagajući farmerima da dođu do najkvalitetnijeg ploda i upotrebom  inovacija, donosimo nepromenje plodove voća, onakve kakve nam je priroda dala: bogatog ukusa, pune kvalitetnih sastojaka, jarkih prirodnih boja. Koristeći najsavremenije tehnologije a zahvaljujući najvećem kvalitetetu po kojem je područje zapadne Srbije poznato, dobijamo visokokvalitetan proizvod. Poštujući sve vrednosti i svaku kariku u lancu od farmera do krajnjeg potrošača, svakom odnosu i fazi, osiguravamo kvalitet, sigurnost i standardizaciju koja je osnovna kako bi kvalitet bio na visokom nivou.

Organsko voće iz zapadne Srbije je na visokoj lestvici po kvalitetu, po svim svetskim standardima organske proizvodnje, te kao takvog ga vidimo kao vodeći prepoznatljiv  međunarodni brend poznatog geografskog porekla.

Osnovna delatnost:

– otkup i prerada organskog i konvencionalnog voća

– savetovanje proizvođača (farmera) od strane agronoma u cilju dobijanja najkvalitetnijeg ploda

– proizvodnja organskih proizvoda (organski premium dzem, organski smoothie)

Proizvodni kapaciteti:

Kapacitet skladišta 1.200 tona 

Kapacitet prerade 2.000 tona godišnje 

Broj zaposlenih:

30

Izvozna tržišta:

Nemačka, Engleska, Španija, Saudijska Arabija

Standardi i sertifikati:

HACCP, IFS, NOP, EOS, Republika Srbija Organski sertifikat Republike Srbije

Master food Cold Storage