O nama

Master Food doo je privatno preduzeće osnovano 2007. godine. Vlasnik i direktor privrednog društva je Svetislav Mlađenović. Osnovna delatnost firme je otkup i prerada konvencionalnog i organskog voća, prvenstveno maline sorte Vilamet i Miker, kupine, borovnice, jagode, višnje, kajsije i ribizle. Posedujemo dve moderne hladnjače ukupnog skladišnog kapaciteta 1500 t, koje su opremljene najmodernijom rashladnom opremon marke BITZER i GUNTNER.

U sklopu firme nalazi se poljoprivredna apoteka u centru Užica u kojoj možete dobiti stručnu pomoć naših agronoma, nabaviti sva neophodna sredstva za zaštitu, ishranu voća, povrća i ostalih biljnih kultura. Hladnjače, kao i predstavništvo firme nalazi se u blizini grada Užica, na samo 3 km od glavnog puta Užice-Zlatibor na adresi Jelovogorska bb. Master Food doo blisko sarađuje sa stručnim licima iz agro ekonomije i poljoprivrede. Poljoprivrednim proizvođačima sa kojima sarađujemo uvek smo na raspolaganju kako bismo ih stručno uputili u najbolje moguće tehnologije podizanja i održavanja svojih zasada.

Misija

Otkup najkvalitetnijeg voća i prerada po najvišim standardima.

Vizija

Proizvodnja organskog voća koje svojim visokim kvalitetetom postaje internacionalni brend sa prepoznatljivim geografskim poreklom.

MASTER FOOD

Brošura

MASTER FOOD

Tehnologija proizvodnje maline

Agricultural pharmacy

Nikole Pašića 4
Užice 31000
Srbija

031 510 777
apotekaue@masterfood.co.rs