O nama

Master Food doo je privatno preduzeće osnovano 2007. godine. Vlasnik i direktor privrednog društva je dipl. ekon. Svetislav Mlađenović. Osnovna delatnost firme je otkup i prerada konvencionalnog i organskog voća, prvenstveno maline sorte Vilamet i Miker, kupine, borovnice, jagode, višnje, kajsije i ribizle. Posedujemo dve moderne hladnjače ukupnog skladišnog kapaciteta 1200 t, koje su opremljene najkvalitetnijom rashladnom i procesnom opremon.

U sklopu firme nalazi se poljoprivredna apoteka u centru Užica u kojoj možete dobiti stručnu pomoć naših agronoma, nabaviti sva neophodna sredstva za zaštitu, ishranu voća, povrća i ostalih biljnih kultura. Hladnjače, kao i predstavništvo firme nalazi se u blizini grada Užica, na samo 3 km od glavnog puta Užice-Zlatibor na adresi Jelovogorska 7. Master Food doo blisko sarađuje sa stručnim licima iz agro ekonomije i poljoprivrede. Poljoprivrednim proizvođačima sa kojima sarađujemo uvek smo na raspolaganju kako bismo ih stručno uputili u najbolje moguće tehnologije podizanja i održavanja svojih zasada.

Misija

Otkup najkvalitetnijeg voća i prerada po najvišim standardima.

Vizija

Proizvodnja organskog voća koje svojim visokim kvalitetetom postaje internacionalni brend sa prepoznatljivim geografskim poreklom.

Master food Cold Storage

Agricultural pharmacy

Nikole Pašića 4
Užice 31000
Srbija

031 510 777
apotekaue@masterfood.co.rs