Loading...

Master food proizvodnja organskog voća

O nama

Svet koji misli i ponaša se organski je jedini način življenja koji donosi poboljšanje kvaliteta života na našoj planeti. Master food preduzeće za proizvodnju organskog voća ima 30 zaposlenih koji se svakog dana trude da na svetsku i evropsku trpezu donesu najkvalitetnije jagodičasto voće.

Master food doo je privatno preduzeće za otkup, preradu i proizvodnju organskog voća po svetskim standardima, koje želi da priznati kvalitet voće sa planinskih krajeva Zapadne Srbije sačuva kako bi vi mogli da uživate u njemu.

Pomagajući farmerima da dođu do najkvalitetnijeg ploda i upotrebom  inovacija, donosimo nepromenje plodove voća, onakve kakve nam je priroda dala: bogatog ukusa, pune kvalitetnih sastojaka, jarkih prirodnih boja. Koristeći najsavremenije tehnologije a zahvaljujući najvećem kvalitetetu po kojem je područje zapadne Srbije poznato, dobijamo visokokvalitetan proizvod. Poštujući sve vrednosti i svaku kariku u lancu od farmera do krajnjeg potrošača, svakom odnosu i fazi, osiguravamo kvalitet, sigurnost i standardizaciju koja je osnovna kako bi kvalitet bio na visokom nivou.

Organsko voće iz zapadne Srbije je na visokoj lestvici po kvalitetu, po svim svetskim standardima organske proizvodnje, te kao takvog ga vidimo kao vodeći prepoznatljiv međunarodni brend poznatog geografskog porekla.

Pažljivom preradom Masterfood kompanija dobija vrhunske premium proizvode poput organskog džema ili smutija. Uverite se i sami u kvalitet, nabavite naše organske proizvode.

Osnovna delatnost:

– otkup i prerada organskog i konvencionalnog voća

– savetovanje proizvođača (farmera) od strane agronoma u cilju dobijanja najkvalitetnijeg ploda

– proizvodnja organskih proizvoda (organski premium dzem, organski smoothie)

Proizvodni kapaciteti:

Kapacitet prerade 3.000 tona godišnje

Broj zaposlenih:

30

Izvozna tržišta:

Kanada, Bliski Istok, Španija, Nemačka

Standardi i sertifikati:

BRC FOOD, HACCP, IFS FOOD, KOSHER, NOP, EOS, Organski sertifikat Republike Srbije, Sedex

Master food proizvodnja organskog voća – hladnjača

Masterfood brošura