Svet koji misli i ponaša se organski je jedini put koji poboljšava kvalitet života na našoj planeti.Master food doo je privatno preduzeće za otkup, zamrzavanje i preradu organskog i konvencionalnog jagodičastog voća po najvišim svetskim standardima. Želja nam je da sačuvamo priznati kvalitet voća iz planinskih predela zapadne Srbije kako biste u njemu uživali. Pomažući poljoprivrednicima da dođu do najkvalitetnijeg voća i koristeći inovacije, donosimo nepromenjene plodove, kakve nam je priroda dala: bogat ukus, pun kvalitetnih sastojaka i jarkih prirodnih boja. Korišćenjem najsavremenije tehnologije i najkvalitetnijeg voća, po kome je područje zapadne Srbije poznato, dobijamo proizvod visokog kvaliteta. Poštujući sve vrednosti i svaku kariku u lancu od farmera do krajnjeg potrošača, u svakom odnosu i fazi, obezbeđujemo kvalitet, bezbednost i standardizaciju, što je od suštinskog značaja da kvalitet bude na najvišem nivou. Voće iz zapadne Srbije po kvalitetu je visoko rangirano, po svim svetskim proizvodnim standardima, i kao takvo ga vidimo kao vodeći prepoznatljiv međunarodni brend poznatog geografskog porekla.

Naš otkupni program je fokusiran na proizvođače jagodastog voća na našem području, okupljene u grupu organskih i konvencionalnih uzgajivača, uz podršku naših agronoma sa centralizovanom distribucijom inputa.

Osnovna delatnost:

Naše aktivnosti prerade se odnose na preradu celih plodova,  kao i ritejl pakovanje u jastučaste i dojpak kese.

Osnovna delatnost: otkup, prerada, zamrzavanje i pakovanje organskog i konvencionalnog voća, savetovanje proizvođača (farmera) od strane agronoma u cilju dobijanja što kvalitetnijeg voća.

Proizvodni kapaciteti:

Kapacitet prerade 3.000 tona godišnje

Proizvodni kapaciteti: Kapacitet prerade 3.000 tona godišnje

Broj zaposlenih:

30

Broj zaposlenih: 30

Izvozna tržišta: Kanada, Bliski istok, Evropska unija

Izvozna tržišta:

Kanada, Bliski istok, Evropska unija

Standardi i sertifikati:

BRC Food + FSMA + CostCo, KOSHER, SEDEKS Smeta, Organic sertifikat EOS, NOP, i RS.

Standardi i sertifikati: BRC Food + FSMA, HACCP, KOSHER, SEDEKS Smeta, Organic sertifikat EOS, NOP, i RS.